Acties

April= Zet je in het paasbest!

Tijdens de maand april krijg je bij een hand -of voetverzorging het lakken van de nagels er gratis bij! Reserveer online en klik de nieuwste maandactie aan. 

Maart = Lentegevoel 

Maak je klaar voor de lente met SPRING BLOSSOM en sea-kissed geuren rond je heen. We introduceren AHAVA 's nieuwe paarse collectie, Spring Blossom magische lentegeur! In maart zijn er ook Limited Editions aan voordeelprijs. Informeer naar onze toppers en ervaar de intense beleving van de dode zee! 

Februari = SUGARTIME

Kom in de maand februari voor je ontharing en ervaar de voordelen van suikerwax. Tussen 1 en 28 februari krijg je de suikerontharing aan dezelfde prijs als van de traditionele hars. Ben je nieuwsgierig maar wil je nog niet onmiddellijk een suikerontharing? Kom dan zeker langs tijdens onze introductienamiddag SUGARWAX by ROYX PRO. Noteer alvast zaterdag 23 februari in je agenda, van 14u tot 16u. Graag inschrijven op voorhand via puurhairandbeauty@gmail.com. Verdere details met indeling van de groepen volgt na inschrijving. Deelname is gratis.

Januari = Solden

Ontvang 10 % korting op het volledige assortiment gelaatsverzorgings- en lichaamsverzorgingsproducten van AHAVA en CLINERAL. Deze actie is geldig van 1 tot 31 januari.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!