Acties

November

November staat in teken van onze nieuwe haarverzorgingslijn Maria Nila. Een zweeds merk met 100% veganistische ingrediënten. Deze dierproefvrij en gecertificeerde producten zijn sulfaat -en parabeenvrij. Bij het kiezen van Maria Nila kies je voor diervriendelijke en kleurbehoudende haarverzorgingsproducten.

Op donderdag 7 november ben je welkom in ons salon van 17u tot 19u voor een info-avond over dit nieuwe merk. Dit samen met een vegan hapje en een drankje, en een goodiebag staat voor je klaar. In heel de maand november kan je profiteren van volgende actie: koop 1 shampoo en 1 conditioner en krijg er gratis een 300ml handlotion bij (met handig pompsysteem).


Oktober

Brows in shape! Ontdek onze browbar met zijn handige, niet te missen nieuwigheden! In een mum van tijd heb je de perfecte ooglook. We koppelen er trouwens een leuke WIN actie aan. Post je nieuwe wenkbrauwlook van KARAJA op onze facebookpagina voor 1 november met #puurhairandbeautymoorsele #oktoberbrowbar en win een make-up tijdens de feestdagen geldig in december. De winnaar maken we bekend op 1november... Misschien ben JIJ er wel bij!


September

Ontvang jij ook graag een verrassing? Boek je in de maand september zowel een hair als beauty verzorging op dezelfde dag dan krijg je een extra verwennerij van ons erbij. 

* Deze actie is pas geldig wanneer beide verzorgingen aansluiten op dezelfde dag. Niet cumuleerbaar met andere acties of cadeaubonnen.


ZOMER 2019 - juli & augustus

In de maanden juli & augustus kan je genieten van een mooie zomeractie. Laat je benen en gezicht voorbereiden op de zon en profiteer van deze eenmalige promo. Je krijgt een mini gezichtsverzorging met scrub en pakking van de volledige benen voor slechts € 50

Je kan deze maandactie opnieuw online reserveren gedurende de zomermaanden juli en augustus! Hou er rekening mee dat we in verlof zijn van maandag 24/06/2019 tot en met zaterdag 6/07/2019.

Juni

In JUNI zetten we alle papa's in de kijker! Ze krijgen een gratis biertje mee naar huis bij een geboekte afspraak in de maand juni!

Mei

Cadeautip voor moederdag!

Geniet heel de maand mei van een extra oogverzorging tijdens een gelaatsverzorging vanaf 60€. De oogverzorging voeren we uit door middel van rozenkwartsstaven of de steen van hart en liefde. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend. Laat je mama dus genieten tijdens deze liefdevolle behandeling en ze voelt haar als herboren!

Reserveer online door de gelaatsverzorging van de maandactie aan te klikken.

April

Tijdens de maand april krijg je bij een hand -of voetverzorging het lakken van de nagels er gratis bij! Reserveer online en klik de nieuwste maandactie aan. 

Maart 

Maak je klaar voor de lente met SPRING BLOSSOM en sea-kissed geuren rond je heen. We introduceren AHAVA 's nieuwe paarse collectie, Spring Blossom magische lentegeur! In maart zijn er ook Limited Editions aan voordeelprijs. Informeer naar onze toppers en ervaar de intense beleving van de dode zee! 

Februari 

Kom in de maand februari voor je ontharing en ervaar de voordelen van suikerwax. Tussen 1 en 28 februari krijg je de suikerontharing aan dezelfde prijs als van de traditionele hars. Ben je nieuwsgierig maar wil je nog niet onmiddellijk een suikerontharing? Kom dan zeker langs tijdens onze introductienamiddag SUGARWAX by ROYX PRO. Noteer alvast zaterdag 23 februari in je agenda, van 14u tot 16u. Graag inschrijven op voorhand via puurhairandbeauty@gmail.com. Verdere details met indeling van de groepen volgt na inschrijving. Deelname is gratis.

Januari 

Ontvang 10 % korting op het volledige assortiment gelaatsverzorgings- en lichaamsverzorgingsproducten van AHAVA en CLINERAL. Deze actie is geldig van 1 tot 31 januari.